1.4.2013

Eu-pelaaja Sergio Surge Sun Cityyn


Viime syksystä saakka käymämme neuvottelut ovat johtaneet siihen, että muutama viikko sitten on Hankoonkin siten saatu kauan kaivattu vahvistus EU:sta. Päävalmentaja Ketonen kommentoi tilannetta näin: Olen aina suhtautunut vähän nihkeästi näihin Euroopasta tänne meille roudattuhin vahvistuksiin. Mutta koska Sun Cityn organisaatio oli aloittanut neuvottelut hänen tänne saamisekseen jo ennen minun mukaan tulemistani ja koska saimme tehtyä tämän uuden vahvistuksemme kanssa pidempiaikaisen sopimuksen, päätin minäkin sitten lopulta vain hyväksyä tilanteen.

Sergio Surge onkin osoittanut lyhyen Hangossa olo aikansa aikana jo perin tarpeelliseksi. Ketonen kommentoi Surgea: Hän ei kyllä paljoa pukahda harjoituksissa, mutta toisaalta ei kyllä valitakkaan mistään. Ja vaikka kaveri ei kieltämättä ole pituudella pilattu, on hän mukisematta ottanut kaikki iskut vastaan ja olenkin Surgeen tässä vaiheessa jo erittäin tyytyväinen. Sergio on viettänyt suurimman osan ajastaan harjoituksissa linjamiesten kanssa jossa hänet on otettu avosydämisesti vastaan. Tukimiehet ovat olleet syystäkin melko kateellisia linjamiesten uudelle kaverille! Surge on jenkkifutis rintamalla melko tunnettu nimi ja hänen sukulaisia löytyykin monien jenkkifudis joukkueiden harjoitusvahvuudesta ympäri maailman. Surge olisikin melko varmasti ihan NFL materiaalia jos pituutta ja painoa löytyisi hieman enemmän!

Alla olevassa kuvassa Sergio poseeraa puolustuksen koordinaattori Jari Nippalan kanssa, joka on rakentanut Surgen mukaantulemiselle pohjaa jo viime syksystä lähtien.
Welcome to Sun City, Mr Surge!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti