10.2.2013

Sun City Training Camp At Ekenäs Vol.2

Sun Cityn joukkue kokoontui valmistautumaan tulevaa kesään varten järjestyksessään toiselle leirille viime lauantaina. Leiri koostui kahdesta harjoituksesta Raaseporin EIF-hallissa. Ensimmäiset harjoitukset alkoivat jo klo 8:00, mutta aikaisesta alkamisajasta huolimatta  saatiin tälläkin kertaa mukavasti pelaajia paikalle. Ja vaikka muutama pelaaja olikin sivussa loukkaantumisen takia, saatiin ensi kesän kuvioita ajettua tälläkin kertaa kolmen ja puolen tunnin aikana tehokkaasti sisään.

Joukkueen päävalmentaja Kari Ketonen kommentoi leiriä seuraavasti:

"Kieltämättä tehokas treenipäivä tälläkin kertaa ja olen siihen varsin tyytyväinen. Aivan yhtä paljon emme pelaajia saaneet paikalle kuin tammikuun ensimmäiselle leirille, varsinkin puolustuksen puolelta puuttui muutamia pelaajia. Hyökkäyksen peruspelit on nyt kutakuinkin jo sisällä. Tavoittenani oli ennen kauden alkua se, että hyökkäyspaketti on kokonaisuudessaan sisällä neljännen leirin jälkeen ja se siitä tavoitteesta pidetään tiukasti edelleen kiinni. Leirien jälkeen pyritään sitten keskittymään sisäänlaitettujen hyökkäyspelien hiomiseen eri puolustusryhmityksiä ja -systeemejä vastaan. Kesällä tehdään toki joitain pieniä sopeutuksia tarvittaessa vaikka viikottain, mutta mitään uutta ei siinä vaiheessa enää varsinaisesti ajeta sisään."

Leirillä jaettiin ensimmäistä kertaa vasara parhaalle pelaajalle. Tämän miniatyyrikokoisen ja puuvartisen vasaran nappasi haltuunsa puolustuksen linjamiehenä pelaava Markku Heinänen. Ketonen kommentoi Heinäsen valintaa näin: "Moni muukin pelasi leirilla hyvin. Markku sai palkinnon lähinnä siitä peraanantamattomasta aseenteestaan. Hän jaksaa juosta pallonkantajia kiinni vastakkaiselta puolelta linjaa ja tarvittaessa vaikka puolustuksen takakentälle asti. "

Tämä, "Be the hammer, not the nail" -palkinto, jaetaan jatkossa kaikilla harjoitusleireillä, harjoitusotteluissa ja myös kesän sarjaotteluissa. Palkinnon voittaja saa pitää sitä hallussaan aina seuraavaan valintatilaisuuteen saakka ja kauden jälkeen eniten kiinnityksiä siihen saanut saa sen omakseen.

Seuraava ja kolmas leiri järjestetään jälleen EIF-hallissa lauantaina 9.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti