24.2.2013

Launtai-iltapäivän huumaa

Coach Kalle
Lauantaina treeneissä saapui Cuplikselle 21 pelaajaa varusteet päällä. Tämä on ihan kelpo määrä verrattuna muihin "hiihtolomaviikon" treeneihin, joissa osaanotto ollut heikohkoa.

Kaava mitä enemmän porukkaa sitä paremmat treenit piti jälleen paikkaansa ja treenisessio vedettiin läpi hyvällä tempolla ja energialla.

Coach Eemeli, tuore hankolainen 


Vaikka puolustuksen puolelta puuttuikin monta viime kauden aloittavaa pelaajaa, saatiin heidän kanssaan vedettyä hyvä setti drillejä. Teams osuudessa puolustajat näyttivät todellista joukkuepuolustamista ja hyökkäyksellä on vaikeuksia saada pelejään onnistumaan. Puolustuksen treenejä vetänyt Eemeli Sainio kiitteli treenien jälkeen juuri puolustuksen yhteistyötä, jonka asiosta suunnitelmat toimivat mallikkaasti.
Hyökkääjiä oli jälleen mukavasti paikalla ja heidän kanssaan harjoiteltiin kiinniottoja, blokeja sekä hiottiin pelisysteemejä. Hyökkäyksen puolella on koko harjoituskauden ajan ollut parempi osaanotto ja se on näkynyt lievänä hyökkäyksen dominointina. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä että puntit ovat tasoittumassa kun puolustus pelaa tiiviisti ja systemaattisesti.

Videokooste lauantain treeneistä:


Videon musiikki Sacred Dimension:
https://www.facebook.com/pages/Sacred-Dimension/164550773637741?fref=ts
http://www.youtube.com/user/sacreddimension/videos?flow=grid&view=0Ei kommentteja:

Lähetä kommentti