13.1.2013

Sun City Training Camp @ Ekenäs

Coach Kalle ja Sun City
Sun Cityn harjoituskausi aloitettiin jo joulukuussa kun hallivuorot Cupliksella alkoivat. Cupliksen alusta ei sovellu kovinkaan hyvin mihinkään pallopeliin, joten Sun City on pakostakin joutunut etsimään leireilleen parempia olosuhteita. Naapurikaupungista Raaseporista löytyy kelpo EIF:n pallohalli, jossa on jenkkifutikseen erittäinen hyvin sopiva keinonurmi. Talvenkaudelle joukkue on varannut EIF:n hallista 4 leirinpäivää, jotka koostuvat aamu- ja iltatreeneistä.
 
Lauantaina 12.1 koitti vihdoinkin ensimmäinen leiripäivä ja pallohallin parkkipaikalle kokoontui 40 innokasta pelaajaa. Leiri meinasi mennä pannukakuksi heti alkuunsa kun samalle parkkipaikalle ilmeistyi joukkueellinen jalkapallon pelaajia. Kyseessä oli siis klassinen aikataulumuutos, joka jostain syystä ei ollut tullut parkkipaikalla odottavien vierailijoiden tietoon. EIF:n jalkapallojoukkue osoitti todellista urheiluhenkeä luovuttamalla Sun Citylle puoli hallia käyttöön omalla vuorollaan. SUURI KIITOS tästä ystävällisestä eleessä EIF jalkapallolle.

Offence vs. defence
Itse loppuleiri meni loistavasti kun kunnon alustalla pystyttiin harjoittelemaan täydellä vauhdilla ja kontaktilla. Pelaajia oli hyvin paikalla ja joukkue pääsi koeajamaan ensi kauden kiemuroita ja siinä onnistuttiinkin ihan mukavasti. Uudet pelaajat saivat tulikasteen täyden kontaktin peliin he suoriutuivat siitä erittäin hyvin. Tästä on hyvä lähteä tekemään perustyötä viikkotreeneissä ja kuukauden päästä on seuraava leiri ja silloin nähdään minkälaista kehitystä on tapahtunut.

Naapurikunnan hallissa vierailu toi hieman kateellisen olon puseroon. Miksi meillä ei vastaavaa hallia käytössä vaikka Hangossa jalkapallo on ollut suosittu laji vuosikaudet? Cupliksen hallihan on muuten loistava mutta sen alusta ei sovellu hyvin oikeastaan millekään lajille. Ilmeisesti Cupliksen alusta on jonkinlainen kompromissi, jotta hallissa voidaan pelata sekä jalkapalloa että mailapejeä (tennis/sulkapallo). Ainoa tapa saada vastaava halli hankolaisten käyttöön on luutavasti kuntaliitos Raaseporin kanssa. Sitä odotellessa Sun City varmasti jatkaa hallin hyödyntämisesti kasvavassa määrin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti