29.12.2012

Kauden 2013 ottelut

Kauden 2013 kausiohjelma on julkaistu päivämäärällä 27.12.2012 II-divisioonan joukkueet on jaettu kahteen lohkoon. Lohkossa A pelaavat Salo Scorpions, Raisio Oakmen, Hämeenlinna Huskies, Pori Bears, Jyväskylä Pirates sekä Vaasa Viking.

Sun Cityn kanssa lohkossa B pelaa Kuopio Steelers, Mikkeli Bouncers, Lappeenranta Rajaritarit, Päijät-Häme Panthers sekä helsinkiläiset ECG ja Wolverines II.  Lohkossa A siis yksi joukkue vähemmän kuin B- lohkossa, joka tarkoittaa sitä Sun Cityn lohkossa pelataan yksi kierros vähemmän pelejä. Samasta syystä Sun Cityllä on runkosarjassa vain 3 kotipeliä. Tämä on Sun Cityn joukkueelle ja hankolaisille jenkkifutisfaneille äärimmäisen huono asia, koska hangossa tunnetusti on väkeä katsomossa.

Sun Citylle lohkojako on mielenkiintoinen koska päästään pelaamaan uusia joukkueita vastaan. Lohkossa on tuttuja joukkueita ECG, joka pelasi viime vuonna I-divarissa sekä Wolverines II, jonka kanssa ollaan pelattu hyviä otteluita kaksi viimeistä kautta. Uusia tuttavuuksia ovat siis Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, sekä Lahti (Päijät-Häme).

Kuopio Steelers pelasi viime kaudella runkosarjassa puhtaan peli (6/0), ja noutaja tuli välierissä kun Tampereen Saints lunasti paikkansa rautamaljaan.

Lappeenrannan joukkue pelasi vielä pari kautta sitten liigassa ja viime kaudelle siirtyivät II-divisioonaan, jossa nuorennusleikkauksen läpikäynyt joukkue ei vielä vakuuttanut vaan voitti kolme ottelua (3/5)

Mikkeli Bouncers pelasi viime kaudella hyvän kauden voittamalla runkosarjassa viisi ottelua (5/3).

Päijät-Häme Panthers on Sun Cityn tapaan uudelleen henkiin herännyt joukkue. Lahdessa pelattiin aikonaan Jets nimellä mutta viime kaudella Panthers palasi II-divisoonaan ja voitti yhden ottelun (1/7).

Alustava Sun Cityn otteluaikataulu näyttää tältä:

8-9.6 Sun City Hanko - Steelers (Kuopio)
15-16.6 Lepovuoro
22-23.6 Juhannustauko
29.6 Bouncers (Mikkeli) - Sun City Hanko
7.7 Sun City Hanko - Päijät-Häme Panthers
13-14.7 Sun City Hanko - Wolverines II (Helsinki)
20-21.7  Rajaritarit (lranta) - Sun City Hanko
27-28.7 ECG (Helsinki) - Sun City Hanko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti