16.12.2012

Hyrskyt vieraina treeneissä

HAHY (klikkaa kuvaa suuremmaksi)
Hangon Hyrskyjen (Hahy) salibandyn edustusjoukkue kävivät kokeilemassa jenkkifutista Sun City treeniessä 15.12. Hahyn joukkue halusi hikistä aktiviteettiä ennen joulusaunaansa ja mikä sopisikaan paremmin kuin vetää harttarit niskaan ja ottaa tuntumaan täysin uuteen lajiin.

Aloite tuli Hahy puolelta ja Sun City otti ilolla vastaan urheilujoukkueen harjoituksiinsa. Harjoitusten sisältöä muokattiin hieman  Hard Knocks tapahtumien tyyliseksi, jotta vierailijat saivat kokeilla lajin perusosa-alueita, heittämistä, kiinniottamista, pallon kantoa sekä blokkaamista ja taklaamista. Lopuksi vielä pistettiin pystyy 7vs7 scrimmage, jossa hahyn pelaajat pelasivat keskenään vastakkain ja viimeistään tässä vaiheessa näki palaajat todella nauttivat tekemisestään.

Seurojen välinen huddle
Hahyn joukkue on urheilullinen porukka, ja he oppivatkin asioita todella nopeasti ja sen takia pelaaminen sujui jopa yllättävän mallikkaasti. Pelaajien joukosta oli havaittavissa selkeää potentiaalia myös jenkkifutiskentille ja lajihan olisi kelpo kesälaji myös salibandyn pelaajille. Nähtäväksi jää puriko futiskärpänen oikeasti jotain pelaajista.


Hahyn vierailu herätti myös ajatuksia seurojen välisestä yhteistyöstä. Kaikissa joukkuelajeissa olisi varmasti hyötyä vierailla muiden lajien harjoituksissa ja saada uusia ideoita ja inspiraatiota omaan toimintaa. Myöskin esimerkiksi peruskuntoharjoittelua voisi varmasti järjestää yli seurarajojen jolloin säästetään kuluja ja maksimoidaan kortilla olevia hallinkäyttöaikoja.    Stänssi kuin vanhoilla tekijöillä
Sun City Hanko haluaa toivottaa Hahyn edustusjoukkueelle onnea ja menestystä II-divisioonan toiselle puoliskolle joka pyörähtää käyntiin joulutauon jälkeen 11.1 ottelulla LOSB:ia vastaan Hangon urheilutalolla. Jos et ole vielä käynyt katsomassa ja kokemassa hahyn kotipelia niin kannattaa ehdottomasti käydä se kokemassa. Hahyn kotiotteluissa on yleisöä hyvin paikalla ja tunnelma on aina katossa.  

Lue lisää hahysta:

http://hangonhyrskyt.com/salibandy/
Hahyn facebook sivut
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti