17.8.2012

Kausi päättyy Tampereella 18.8


Sun City kausi on viimeistä ottelua vailla valmis. Huomenna lauantaina joukkue matkustaa Tampereelle ja kohtaa lohkon voittajan Saintsin, joka ei ole tällä kaudella hävinnyt yhtään ottelua. Vastassa on siis kovaakin kovempi vastus jota lähdetään haastamaan hyvällä asenteella. Saintsille ottelu on kenraaliharjoitus playoff pelejä varten ja he haluavat varmasti pelata runkosarjan loppuun asti puhtain paperein.  Saints voitti viime sunnuntaina Salon Scorpions selvin numeroin 56-8.

Sun City on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja haluaa tosissaan jatkaa loppukauden hyviä otteita. Sun Citylla on ollut melkein 3 viikon tauko ja sinä aikana ollaan keskitytty kauden viimeiseen otteluun. Harjoitukset ovat sujuneet mukavasti ja loppukauden treeneissä on käynyt myös muutama potentiaalinen tulevaisuuden futari kokeilemassa lajia. Kokoonpanosta puuttuu kuitenkin loukkaantumisten ja poissaolojen takia melko monta nimeä, joten tietyille pelipaikoille on pakostakin jouduttu tekemään pieniä muutoksia.

Ottelu pelataan Tampereella, Pyynikin kentällä klo 16:00. Jos sillä suunnalla on Sun Cityn kannattajia kannattaa ehdottomasti tulla paikalle seuramaan ottelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti