9.7.2012

Sun City - Wolverines II 6-26 (0-0)

Sateen takia pääkatsomo täyttyi
mukavasti ja tunnelma oli kohdallaan
Sun City kauden 5:s ottelu ja kolmas kotiottelu pelattiin lauantaina 7.7, eli Regatta-lauantaina. Odotukset kovaan yleisömäärään oli ilmassa mutta paikalle saapui vain noin 140 katsojaa, joka oli selkeä pettymys. Sateen uhan takia katsojat hakeutuvat kuitenkin pääkatsomon alle joten ainakin se näytti täydemmältä kuin aikaisemmissa peleissä.


Vastassa oli Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkue, jota vastaan pelattiin 3 viikkoa sitten ennen juhannustaukoa. Silloin lukeman olivat rumat 33-9 Wolverines hyväksi. Sun City oli tauon aikana keskittynyt parantamaan puoluksen ongelmakohtia ja hyökkäystä oltiin harjoiteltu nopeammaksi, joten Sun City lähti tosissaan metsästämään kauden avausvoittoaan.

Ottelu alkoikin lupaavasti kun Sun City sai aloittaa hyökkäämällä ja heti ensimmäisen pelin päätteeksi saatiin uudet yritykset. Ensimmäinen hyökkäysdraivi oli kauden paras pelin aloitus ja sen avulla mentiinkin lähelle maalialuetta ja Sebastian Berndtsson pääsi kokeilemaan 3 pisteen potkumaalia, mutta sillä kertaa ei potku mennyt edes lähelle haarukkaa. Sun Cityn ensimmäinen puolustusvuoro alkoi myös lupaavasti kun Wolverines pakotettiin punttaamaan. Sun City oli myös lähellä onnistua maaliteossa ensimmäisen neljänneksen aikana kun Joakim Lindholm (QB) juoksi noin 35 yardin juoksun mutta linjatuomari näki että jalka kävi sivurajan päällä ja maali hylättiin. Ensimmäinen puoliaika mentiin samoissa merkeissä Sun Cityn aavistuksen hallitessa kenttätapahtumia. Toiselle puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa 0-0 ja alkanut vesisade teki kentästä liukkaan. 


Aki Syrjälä (#52) pelasi hyvän pelin
Toiselle puoliajalle Wolverines sai unelma-alun, kun Running Back Nikke Puskalalle tehtiin valtavan kokoinen väylä ja tuloksena oli touchdown 78 yardin juoksun päätteeksi. Lisäpisteyritys epäonnistui.    


Wolverines sai kuitenkin koneensa käyntiin toden teolla ja jälleen kerran pitkällä juoksupelillä puhkaistiin koko sun Cityn puolustus ja tällä kertaa pallonkantajana toimi supernopea Sebastien Sagne, joka vauhtiin päästessään on miltei mahdoton pysäytettävä. Wolverines kasvatti johtoaan 19-0:een, kun Sebastien Sagne kantoi pallon jälleen maalialuelle kiertopelin päätteeksi. Sun City vastasi tämän jälkeen seuraavasta pistesuorituksesta kun RB paikalle päässyt Joakim Lindholm pujotteli noin 68 yardin juoksun aina maaliin asti. Maali oli todellinen tahtomaali ja syystäkin pääkatsomo suorastaan räjähti suosiosoituksista. Viimeiselle neljännekselle siirryttiin tilanteessa 20-6.
#15, Sagne oli jälleen liian nopea Sun City puolustajille
Viimeinen neljännes oli todella vaikea kotijoukkueelle kun pienet loukkaantumiset sotkivat hieman hyökkäyspeliä. Sun City yritti pelata rohkeammin mutta heittopelit päätyivät lähinnä vastustajan käsiin. Wolverines kaunisteli vielä lukemat 26-6:een, kun Sun City lahjoitti vastustajalle uudet yritykset epäonnistuneen potkumaaliyrityksen jälkeen, kun yksi puolustajista kävi tönäisemässä pallon holderia rangaistuksen arvoisesti ja siitä seuranneesta hyökkäyksestä pallon kannettiin jälleen maaliin Wolverinesin Nikke Puskalan toimesta.

MVP:S Puskala & Lindholm
Ottelun parhaiksi pelaajiksi valittiin Wolverinesin 2 touchdownia viimeistellyt Nikke Puskala ja Sun Cityn maalintekijä Joakim Lindholm


Sun City puolustuksen parhaimmistoa olivat veteraarit Kim Sevon (LB) sekä Aki Syrjälä (FS), jotka keräsivät eniten taklauksia. 
Micke Holmström näyttää taklaamisen mallia


Kokonaisuudessaan Sun Cityn esitys oli kauden parasta peliä mutta virheiden määrä on liian suuri ja vastustaja rokotti niistä armottomasti. Hyökkäys toimi paremmin kuin yhdessäkään tämän kauden pelissä mutta viimeistelyssä on edelleenkin vaikeuksia. Puolustuspeli oli sekin selvästi tiiviimpää, mutta myös siellä tehtiin  muutama paha virhe joista Wolverines sai tehtyä pisteitä liian helposti.


Tästä lähdetään kohti seuraavaa peliä joka on 21.7 Raisiossa Oakmenia vastaan. Viimeinen kotipeli pelataan lauantaina 28.7 Salon Scorpionseja vastaan ja pelin jälkeen järjestetään Sun City luokkakokous Beach Bar Plagenilla jonne ovat tervetulleita nykyiset ja entiset pelaajat sekä kannattaja kuten myös sponsorit. 


--> Kuvia ottelusta Facebookissa

--> Raportti Gridiron.fi sivustolla

3 kommenttia:

  1. Hieno ottelu kundit vaikka vähän satoi. Hangossa on aina kiva pelata. Kiitos pelistä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä peli, raportissa tosin maalien järjestys väärä, Wolverines II teki ensin kolme TD:tä ja sitten Sun City kavensi hienolla juoksulla. Eli kolmas neljännes oli 20-6 Wolvoille.

    VastaaPoista
  3. Ok...korjataan kun ehditään! Kiitoksia tiedosta ja kiitos vielä hyvästä ja reilusta pelistä. Wolvot on edelleenkin mukavin vastustaja ja aina yhtä kova!

    VastaaPoista