13.6.2012

Sun City - Saints 7-44 (7-20)

Onkohan kaipuu kentälle kova?
Sun City pelasi toisen kotiottelunsa sunnuntaina 10.6 Tampere Saintsia vastaan. Sää ei tällä kertaa hellinyt edellisten otteluiden tapaan mutta vilahti se aurinko kuitenkin jossain vaiheessa peliä. Koleasta ilmasta huolimatta oli katsomoon saapunut lähes 200 maksanutta katsojaa.

Itse ottelu meni kuitenkin Tampere Saintsin määräyksessä lähes alusta loppuun. Loppu lukemiksi tuli 7-44. Sun Cityn ainokaisesta vastasi Mikael Kangas joka nappasi taidokkaasti pelinrakentaja Sebastian Berndtssonin heittämän pitkän heiton ja juoksi touchdownin arvoisesti. Berndtsson potkaisi vielä onnistuneen lisäpisteen mutta sen jälkeen maalisuorituksista vastasivat vain Tamperelaiset. Sun Cityn peli piristyi viimeisen neljänneksen viimeisillä minuuteilla mutta pisteitä ei kuitenkaan onnistuttu tekemään.

Sun Cityn päävalmentaja Jari Nippala kommentoi ottelun kulkua gridiron.fi sivustolle näin:
- Lähdimme haastamaan Saintsin, mutta homma ei mennyt ihan suunnitellun käsikirjoituksen mukaisesti. Videoanalyysi ottelusta on vielä tekemättä, mutta päällimmäinen syy tappioon on että tekninen osaaminen ei riittänyt Saintsia vastaan. Se kävi selväksi monella osa-alueella.

Marko Heikkinen (oik.) valittiin Sun Cityn parhaaksi pelaajaksi.

Tampere Saintsin myllytyksestä huolimatta Sun City ei antanut missää vaiheessa periksi ja pelaajat yrittivät parhaansa koko ottelun. Ottelun parhaina pelaajina palkittin Saintsin tukimies Lauri Anttila ja Sun Cityn Marko Heikkinen.

Sun City ei kuitenkaan jää lepäämään laakereilleen vaan sarja jatkuu lauantaina 16.6 Helsingissä ja vastaan asettuu Wolverines II. Edellisen kohtaamisen Sun City vei viime kesänä kotiottelussa ja toivottavasti joukkue pääsee vihdoin voitonmakuun tänä lauantaina!


3 kommenttia:

 1. Valmennus arvostellut moneen otteeseen pelaajien teknistä osaamista. Kaverit pelannut hieman yli vuoden joten ei voi liikaa vielä odottaa heiltä. Pari peliä katsoneena voisin vain todeta että uusi hyökkäys-systeemi ei toimi ollenkaan. Hyökkäyspeli jopa paljon huonompaa kuin viime vuonna. Kannattaisiko valmentajien vielä kerran lyödä päänsä yhteen? Keep it simple sanoisi aurinkokuningas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman arvostelua on mahdoton parantaa otteita, positiivista palautetta tulee kun se on ansaittu ja sitä tuli kyllä tästäkin pelistä.

   -Ahma

   Poista
 2. Keep it simple but do it perfect! Aurinkokuningas ei kertonut koko totuutta sloganistaan. Hyvin olette jenginne saaneet kasaan. Tsemppiä peliin.

  VastaaPoista