25.5.2012

Tervetuloa kotiotteluun

Sunnuntaina siis kauan odotettu kotikauden avausottelu Raisio Oakmenia vastaan. Alla pari käytännön vinkkiä kotiottelutapahtumaan liittyen.

- Tule ajoissa paikalla niin et missaa kickoffia tai pelaajaesittelyä. Kickoff siis klo 16:00
- Vaikka sinulla on kausikortti, ota pääsylippu vastaan koska saat sitä vastaan pelipäivinä Roxxista 1€ alennuksen ostoksestasi. (pyrimme järjestämään oman lipunrepijän myös kausikorttilaisille). Pääsylippu maksaa 5 € ja alle 15 vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.
- Kahviosta saat kahvia sekä pikkupurtavaa. Myynnissä myös makkaraa ja viimevuotiseen tapaan FC HIK myy makkaralle sopivan kyytipojan.
- Jos jenkkifutiksen ei ihan hallusta lue läpi seuraavat linkit http://www.sajl.fi/laji-info/http://touchdown.fi/saannot. Mitä enemmän ymmärrät pelin kulusta sitä jännittävämpää ottelua on seurata.
- Pidä meteliä katsomossa! Mikään ei ole hienompaa kuin kovaa kannustava kotiyleisö.

Alla vielä hieman infoa vastustajasta Raisio Oakmenistä "Fighting spirit since 1998":
Epäonnisen viime kauden, yksi voitto ja oman lohkon jumbopaikka, jälkeen Oakmen lähtee tähän kauteen uudella ilmeellä. Seuran toiminta on siirretty Liedosta Raisioon parempien toimintaedellytysten perässä ja valmennus on vaihtunut. Muutoksia on tapahtunut myös pelaajarintamalla ja joukkueeseen on liittynyt kourallinen uusia pelimiehiä mm. viime kaudella Sun Cityssä pelanneet Anssi "Strong safety deluxe" Lindblom ja Christoffer "Glämour Boy" Lindberg.
Sun Cityn riveissä rymistelee sunnuntaina yksi entinen Oakman All Star, veteraani takapuolustaja #52 Aki Syrjälä. Aki on valittu Oakmen 2000-2009 All Stars joukkueeseen. Muitakin hankolaisia on vuosien varrella edustanut Oakmenia mm. Asko Kokkonen, Ronnie Merikanto ja Björn Granqvist. Myös Asko Kokkosen nimi löytyy kyseiseltä All Stars listalta, joten hankolaiset ovat todella esiintyneet edukseen Oakmenin organisaatiossa. Oakmen All Stars 2000-2009 --> http://www.oakmen.fi/node/149

Lehterit täyteen sunnuntaina 27.5 klo 16:00

2 kommenttia:

  1. Maksaako liput kotiotteluun? Jos maksaa, niin paljonko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5 euroa ja lapset alle 15 ilmaiseksi sisään.

      Poista