21.5.2012

Kausi alkoi tappiolla Salossa

Sun City Hanko aloitti kauden 2012 amerikkalaisen jalkapallon II-divioonassa vierasottelulla Salon Scorpionsia vastaan. Ottelu on tyypillinen alkukauden ottelu, jossa tehtiin paljon virheitä ja tällä kertaa Salon joukkue teki virheitä vähemmän ja lopputulokseksi muodostui 9-6 (6-0).

Sun Cityn hyökkäyspeli ei lähtenyt kunnolla käyntiin missään vaiheessa. Salon Scorpionsin päävalmentaja Asko Kokkonen oli keksinyt tehokkaan reseptin puolustukseensa ja tästä johtuen Sun Cityn hyökkäysyritykset päättyivät punttiin aivan liian usein. Hyökkäyksen parhaimmistoa oli ehdottomasti RB Tom-Oscar Lastunen, joka juoksi ottelussa mukavasti yardeja. Sun Cityn maali merkattiin WR Mikael Kangaksen nimiin, joka otti mahdottomalta näyttävän heiton kiinni hienosti maalialueella. Maalin jälkeinen 2-pisteen lisäpisteyritys epäonnistui ja pelin jälkeen on helppo jossitella että tilanteessa 9-6 olisi ehdottomasti pitänyt yrittää yhtä lisäpistettä potkaisemalla.

#5 Mikael Kangas juhlii touchdownia
Sun City puolustus pelasi ihan kelpo ottelun vaikkakin Salo eteni pääasiassa juoksupeleillään vaarallisen paljon. Yksi maali päästettiin mutta monessa tilanteessa estettiin lisämaalien syntyminen. Puolustuksessa parhaiten esiintyi joukkueen kapteeni, puolustuksen linjan Markku Heinänen. Markku "HULK" Heinänen oli myös erittäin lähellä tehdä touchdownin kun nappasi rähmätyn pallon itselleen, mutta Salon pelaajat saivat hänet kaadettua hieman ennen maalilinjaa. Toinen onnistuja oli hienosti pelannut tulokas Joni Hildén joka niinikään pelasi puolustuksen linjassa.


#67, Kapteeni Heinänen oli Sun Cityn paras pelaaja

Kausi jatkuu jo ensi sunnuntaina 27.5 klo 16:00 ottelulla  Raision Oakmenia vastaan. Oakmen ei pelannut tänä viikonloppuna joten kyseessä on heidän kauden avausottelu. Raision joukkueessa pelaavat Sun Cityssä viime kaudella pelanneet Christoffer Lindberg ja Anssi Lindblom.1 kommentti: