19.4.2012

Sun City pääsponsori 2012: FP Finland LTD

Sun City:n pääsponsorina toimii tänäkin vuonna FP Finland LTD. Yhteistyön tavoitteena on tuoda hankolaisen yleisön tietoisuuteen tämä paikallinen yritys, jonka keksinnöt ovat kohauttaneet kalastusmaailmaa jo muutaman vuoden ajan.  
www.jigwobbler.com
FP Finland LTD on hankolainen kalastusvälinealalla toimiva yritys. Yritys suunnittelee ja kehittää kalastusvälineitä ja markkinoilla on jo useita yrityksen tuottamia innovatiivisia tuotteita. 
Yritys lanseerasi vuonna 2010 Jigwobbler uistimen, joka on jigi- sekä vaappuistimen risteytys. Uistin on kaksiosainen, ja osat on yhdistetty toisiinsa nivelen avulla. Tällä rakenteella aikasaadaan painoa uistimeen, joka takaa hyvän heitettävyyden. Uintilevy on takaosan vaapussa. Uistin ui kelauksen loputtua alaspäin, eli uistin on aina liikkeessä. Uistimella voidaan kalastaa tehokkaasti kaikissa syvyyksissä sekä kelaus-pysäytys että normaalilla kelauksella.


Vuonna 2011 FP Finland ltd julkisti Soft Jigwobblerin, joka on Jigwobblerin kuminen versio.

       

FP Finland ltd kehittämiä uistimia myydään melkein kaikissa euroopan maissa, USA:ssa, Kanadassa, Japanissa sekä Venäjällä, joten kyseessä hankolainen hittituote globaaleilla markkinoilla. Jakelijoita tulee koko lisää maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna julkistetaan taas jotain uutta ja mullistavaa EFTTEX messuilla Pariisissa kesäkuun alussa ja kuukautta myöhemmin ICAST messuilla USA:ssa, Orlandossa.

   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti