1.4.2012

Hankoon vihdoin tekonurmi!

Sun City on koko lyhyen uudelleen elossaolonsa ajan kärsinyt Hangon talviharjoituspaikkojen puutteesta. Urheilutalolta ja Cuplikselta saadaan vain myöhäisimmät ajat ja molempien paikkojen alustat ovat jenkkifutikselle soveltumattomia, suorastaan hengenvaarallisia pintoja pelata. Hangossa on jo kauan puhuttu tekonurmikentän tulossa, mutta Hangon kaupungin velkataakan tietäen ei voi uskoa että täällä sellaista on lähitulevaisuudessa tulossa. Näihin asioihin kyllästyneenä Sun Cityn hallitus on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja lopputulos on se että Hankoon tulee tekoturmi jo tänä vuonna!

Sun Cityn hallitus on saanut taakseen vahvat rahoittajat, jotka koostuvat muutamasta pienemmästä hankolaisesti yrityksestä sekä useammasta kesähankolaisten omistamista / vaikuttamista pääkaupunkiseudun yrityksistä. Tekonurmen sijaintipaikaksi on varmistunut Sun Citylle niin tuttu Täktomin ruohokenttä, joka tullaan projektin jälkeen nimeämään Täktom Sundomeksi. Ensimmäisessä vaiheessa tänä syksynä nykyinen kenttä levennetään ja pidennetään siten että siihen mahtuu täyden jenkkifutiskentän kokoinen lämmitettävä tekonurmi. Kenttä varustetaan nimeomaan amerikkalaiseen jalkapalloon mutta kenttävuoroja annetaan myös muillekin lajeille. Keväällä 2013 rakennetaan pukuhuoneet sekä noin 1500 henkilön katsomot, eli jo ensi kaudella Sun City pelaa kotiottelunsa Täktom Sundomella.

Valitettavasti tekijänoikeudelliset syyt estävät meitä julkistamasta websivuilla tarkempia suunnitelmia / piirustuksia projektista mutta järjestämme tiedotustilaisuuden tänään Ensimmäinen Huhtikuuta Pub Grönassa klo 01.04! TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti