2.4.2012

Facemaskin takaa: #67 Markku Heinänen


#67 Markku "HULK" Heinänen
Sun City haastattelusarja "Facemaskin takaa" päivittyy taas! Haastateltavaksi valikoitui tällä kertaa kaveri joka ei ole ainakaan neuvolan paino -ja pituus luokkaa, Hangon oma HULK, Markku "Make" Heinänen!

Make on kiireinen mies joka ei paljon kotona koomaa, joten haastattelu tapahtui kukonlaulun aikaan. Maken olemus on vähintäänkin kunnioitusta herättävä, pari metrinen runko ja ääni joka kuuluu taatusti kentän päästä päähän. Huhu kertoo että "Hulkki" vetää vastustajan linjamiehiä aamupalaksi, tällä kertaa aamiaspöydässä ei linjamiehen jäänteitä näy mutta ehkä ne ilmaantuvat sitten lähempänä kauden alkua.

Morjens Hulkki, mitäs mies?

Mitäs tässä tulin juuri punttikselta ja lähdössä kävelylenkille. 

Olet vahva kuin Asterix sarjakuvan Obelix, mihin taikajuomaan sut on pudotettu kun olit pieni?

No itse asiassa olin aika hoikka nuorempana, kylläkin pitkä mutta hoikka, aloin käymään salilla tossa 2000 luvun taitteessa ja sit alko painoakin tulemaan lisää, et ihan kovalla duunilla tähän on päästy mitäs tässä olis 11 vuotta treeniä takana sillä alalla. Ja kun on aina urheillut niin ei sitä huvita jäädä himaan makaamaan.

Milloin sait ensikosketuksesi jefuun ja mikä siinä vetosi?

Lohja Lionsissa sain ensikosketuksen kun velipoika pyys mukaan kokeileen, rakastuin lajiin heti ja mikäs siinä vetos? oikeesti tarviiko tota multa kysyä? tietysti se helvetinmoinen nautinto kun saa taklaa :D ja muutenkin se joukkuepelaaminen, yhdessä kaadutaan ja yhdessä noustaan voittoon, se on se mikä sytyttää mut aina. Ja kun puen kypärän ja harttarit päälle niin se on nautinto jo, silloin tuntee et kohta pääsen vapaaksi :)

Et lähtenyt heti mukaan edellisellä kaudella, vaatiko päätös pukea kamat taas päälle erityistä miettimistä?

Vaati todella paljon ja yksi syy oli ylitse muiden, mietin että saakohan hanko joukkueen kasaan ja kunnon valmennusta eikä mitään leikkimistä. Ja kun sit kesällä juttelin Jocken kanssa ja sano et näyttää hyvältä et tule katsomaan niin se oli menoa heti kun näin millä pohjalla meidän joukkue on. Olin samantien mukana koko sydämestä.

Säälitkö koskaan astetta pienempiä hyökkäyksen linjamiehiä jotka joutuvat eteesi?

Omia miehiä? kyllä säälin ja annan poikien taklailla mua et saavat hyvää tuntumaa itsellensä, mutta jos nippala sanoo et make 100 lasiin nyt niin sorry sääliä ei tule edes omille. Mutta jos kysymys kuuluu et säälinkö vastustajan linjamiehiä niin en todellakaan. pelaan puhtaasti ja kovaa ja jokaikinen downin lähden kaikella energialla, ja silloin on syytä olla valmis tai sit sattuu.

Mikä on muuttunut edelliseltä kaudelta ja mitä saattamme odottaa Hulkilta tämän kesän otteluissa?

No ensinnäkin pelaan jos ei loukkaantumisia tule niin kokokauden. Ja nyt on tullut treenattua koko talvi ja kevät sekä jefua että salilla ja vähän enempi airobista et toi kunto olis kohdallaan ekasta pelistä alkaen. Viimekaudesta ainakin se on muuttunut et valmennukselta sain paljon vastuuta kun nimesivät mut puolustuksen kapteeniksi, eli tehtävään kuuluu saada jätkille hyvä fiilis heti päälle ja pitää meidän puolustus sarjan kovimpana, johon me todellakin tähdätään. Ja itseltä hmm. kovaa ja vahvaa peliä, jos sitä muutaman säkin pääsis tekeen, mutta ainakin kovia taklauksi tulee kun kohdalle sattuu.

Onko viellä jotain mitä haluaisit sanoa lukijoille, joukkuekavereille, vastustajille.. kenelle tahansa?

Lukioille tervetuloa katsomaan punakoneen näyttävää ja tehokasta peliä kesällä, joukkuekavereille kovaa treeniä vaan, kyllä joku päivä te "oikeasti" ehkä saatte mut taklattua. Ja vastustajille tervetuloa kannattaa olla sit heti valmiina hulkin raivoon ekasta downista alkaen.

1 kommentti:

  1. Make " the Kingi! "
    Säälin sitä, ken kohteeksesi joutuu :D

    VastaaPoista