22.3.2012

2012 Otteluohjelmasta


Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia ja kauden peliryhmi noudattaa kaavaa 2 peliviikkoa ja yksi vapaa viikko.  Sun Cityn kausi alkaa "paikallisottelulla" Salossa 19 tai 20.5, jonne luultavasti tulee enemmän katsojia Hangosta kuin itse Salosta.  


Sun City pelaa kotiottelunsa aina aurinkoisella Rukki-Areenalla. Kotiottelutapahtumista pyritään tekemään vieläkin parempia urheilutapahtumia kuin viime kaudella. Viime vuotiseen tapaan otteluissa on kahvio, josta saa pikkupurtavaa suklaapatukoista makkaraan asti. Makkaran kyytipojaksi saa myös oluen HIK jalkapallon olutmyyntipisteessä, eli yhteistyö jatkuu tältäkin osin viime vuotiseen tapaan.  

Selostajana jatkaa Palle Rökman viime vuotiseen tapaan. Selostusta sekä taukomusiikkia pyritään toteuttamaan paremmalla laitteistolla kun Rukkiareenalta löytyy! 

Alla otteluohjelma jaoteltuna koti- ja vierasotteluittain. Kauden kaksi ensimmäistä kotiottelua pelataan sunnuntaina, joten odottaa sopii että katsomot täyttyvät mukavasti. Regattalauantaina 7.7 tavoitellaan yleisäennätystä kun kaupunki on pullollaan ihmisiä. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan Salon Scorpionsia vastaan. Tämän ottelun yhteyteen on tarkoitus järjestää vanhojen Sun City pelaajien tapaaminen "luokkakokouksen" hengessä. Pelin jälkeen vietämme yhteistä iltaa vanhojen sekä nykyisten pelaajien ja kannattajien kanssa myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Samalla kertaa tietysti juhlimme kotivoittoa lempivastustajastamme Scorpionsista  :)

Kotiottelut
Su 27.5 klo 16:00 SUN CITY - OAKMEN 
Su 10.6 klo 16:00 SUN CITY - SAINTS 
La 7.7 klo 13:00 SUN CITY - WOLVERINES II 
La 28.7 klo 14:00 SUN CITY - SCORPIONS

Vierasottelut (päivämääriä ei vielä lyöty lukkoon)
19-20.5 SCORPIONSSUN CITY
16-17.6 WOLVERINES IISUN CITY  

21-22.7 OAKMEN - SUN CITY 
18-19.8 SAINTS - SUN CITY 


HUOM! Otteluohjelmaan voi tulla muutoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti