14.2.2012

Yhteistreenit Roostersin kanssa 12.1

Sun Cityn kokematon joukkue oli sunnuntaina lyhyen historiansa tähän asti kovimman haasteen edessä - liigajoukkueen vastustajana.
 
Kahdet yhteistreenit Helsingin Roostersin kanssa Talin hallissa sisälsi sekä 7vs7 (heittopelejä), inside (juoksupelejä) sekä team peliosuuksia. Pelinopeus oli eri kuin mihin SC pojat on tottuneet ja ensimmäisissä treeneissä ei millään tahtonut tulla onnistuneita pelejä. Pelaamista ei helpottanut se että matkalle lähdettiin vajaamiehisenä. Mukana oli ainoastaan 18 pelaajaa, joista osa oli aloittanut lajin kuukausi sitten. 

Suurin osa pelaajista joutuivat pelaamaan kahteen suuntaan ja taistelivat hienosti vieraalla pelipaikalla. Urakointi verotti aikalailla mutta silti iltatreenien peliosuus onnistui paremmin. Juoksupelit pysähtyivät edelleen lähes poikkeuksetta miinusjaardeille mutta heittopeleissä saatiin mukavasti onnistumisia. Kermana kakun päällä kaksi hienoa TD heitto Sebastian Berndtssonilta Joakim Lindholmille.
 
Vajaamiehisyydestä johtuen joukkuetaktisia asioita ei päästy ajaamaan toivotulla tavalla sisään mutta silti erittäin hyödyllinen leiripäivä joukkueelle. Pelaajat saivat arvokasta pelikokemusta kovatasoista vastustajaa vastaan. Näitä ei kakkosdivari joukkueille tulee joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti