19.2.2012

Webshop avattu

Sun City Hanko on tehnyt yhteistyösopimuksen tanskalaisen varustetoimittaja outlet.dk kanssa ja nyt on aika esitellä Sun City Hanko Ry:n oma varustekauppa. Nyt voitte tilata kaikki amerikkalaisen jalkapallon varusteet, harjoitusvälineet sekä tekstiilituotteet yhdestä ja samasta luotettavasta paikasta.

Homma toimii pääpiirteittäin siten että ostokset suoritetaan Sun City verkkokaupassa, eli valitaan tuotteet ostokoriin ja tämän jälkeen ostokset maksetaan (luottokortti, paypal tai tilisiirto). Outlet.dk toimittaa tavarat suoraan tilaajan osoitteesen. Tavoitteena on että tilaamme kaupasta muutaman kerran vuodessa ikäänkuin kimppatilauksena, joilloin voimme varmistua että kaikki saavat ostoksensa suunnilleen samanaikaisesti. Pienempiä tilauksia voi jokainen tilata omien tarpeidensa mukaan.

Jos olet epävarma koostasi tai mitä varusteita kannattaa tilata, niin ensi viikon tiistaina 21.2 klo 18:30 Cupliksella on mahdollisuus kokeilla eri kokoisia sekä mallisia varusteita. Pyrimme saamaan tilaukset sisään vielä helmikuun aikana jotta varusteet saadaan mahdollisimman nopeasti käyttöön.

Käytä nimenomaan Sun City Hangon webkauppaa kun asioit outlet.dk sivuilla:
http://outlet.dk/shop.aspx?ref=Sun_City_HankoEi kommentteja:

Lähetä kommentti