13.11.2011

Sun City Rocks rokatttu

J. Eriksson spiikkasi "The Allu Näsänen Bänd":n lavalle


The Uknowns ja Aleksi Näsänen
Sun City Rocks rokattiin Pub Grönassa 11.11.11. Tapahtuma sai ihmisiä liikkeelle ja paikalle saapui yli 100 maksanutta katsojaa, eli selvästi enemmän kun normaalina perjantai-iltana. Tapahtumassa esiintyi kaksi yhtyettä, joista The Unknowns (aka. The Allu Näsänen Band) aloitti rokki-illan. Tämä oli nuorten miesten ensimmäinen ravintolakeikka, ja suoriutuivat siitä erinomaisesti. Tunnelma oli katossa heti ensimmäisestä biisistä lähtien. Sun Cityssä vaikuttava Aleksi Näsänen osoitti että lahjoja löytyy myös laulajana / kitaristina, joten siinä hyvä varasuunnitelma jos NFL ura ei ihan heti avaudu ;)

Illan toinen esiintyjä oli Rainfall, jossa mukana oli Sun City linebacker Tony Lappeteläinen sekä runningback Matias Söderblom. Laulaja "Mattella" oli keikalla yhtä paljon virtaa kuin pelikentällä ja keikka olikin energinen paketti josta myös yleisö piti.

Matte Söderblom ja Rainfall 
Tapahtuma oli kokonaisuudessaan onnistunut, ja sekä pelaajat, fanit että muut Rock´n Roll:n ystävät viihtyivät. Tapahtumassa julkistettiin uusi Sun Cityn fanipaita ja niitä menikin kaupaksi oikein mukavasti. Tapahtumasta tullut tuotto menee suoraan junioreiden varusteisiin, joita seura kipeästi tarvitsee.

Suuri kiitos Pub Grönan Stenalle ja Harrylle kun saimme järjestää tapahtuman!
>>> www.gronan.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti