28.11.2011

Hallitus 2012

PJ 2012, Matias Öblom
Syyskokouksessa 20.11.11 valittiin seuralle uusi hallitus tulevalle toimikaudelle 2012. Vaihtuvuus oli suuri kun vain Jari Kärkkäinen (TE/WR) ja Jari Nippala (DC) jatkoivat hallitushommissa. Puheenjohtajaksi valittiin Matias Öblom (RB). Muut valitut jäsenet ovat Wille Niemi (C), Matias Söderblom (RB) ja Jan Berndtson (ex. kicker). Hallituspaikat on siis täytetty melkein täysin pelaajiston voimin. Joukkueen ulkopuolisia hallitusjäseniä näyttää olevan vaikea saada mukaan. Toisaalta tälläisella kokoonpanolla voidaan olla varmoja että valitut henkilöt ovat oikeasti mukana toiminnassa eikä vain nimenä paperissa.


#77 Robert Hotanen
Sun Cityn uudelleen syntymisen pääarkkitehdit Joakim Eriksson ja Robert Hotanen jäivät pois hallituksesta. Robert Hotanen muuttaa työ perässä Saksaan, joten häntä ei valitettavasti nähdä Sun Cityn pelipaidassa seuraavalla kaudella.  "Crazy Hot Dog" on ollut tärkeä pala joukkuetta sekä koko seuran toimintaa. Hodari oli kentällä pelaaja joka sai monessa tiukassa tilanteessa porukan hereille pikku karjaisuillaan ja silloin kyllä jopa joukkueen yli 40-vuotiaat konkarit kuuntelivat. Robert on Micke Kangaksen kanssa tehnyt mahtavaa työtä junnutoiminnan käynnistämisen eteen. Tästä yksi esimerkki yli 20:n liikuntatunnin vetäminen yläaste- ja lukioluokille tämän syksyn aikana. Sun City kiittää Robert Hotasta siitä että Sun City on jälleen hengissä ja jefuboomi kaupungissa! Seura myös toivottaa Hotaselle hyvää jatkoa ja toivottavasti Saksasta löytyy joukkue joka tarvitsee "Führerin" riveihinsä ;)

Jocke E
Joakim Eriksson on myös vetäytynyt hallituksesta sekä valmennushommista. Tämä on iso menetys seuralle kun kyseessä on henkilö, jota 20-vuoden "työ"-kokemuksella voi kutsua seuratoiminnan ammattilaiseksi. Myös valmentajana Jocke on erittäin kokenut ja pelaajien suuresti arvostama. Jocke teki käsittämättömän määrän työtä joukkueen eteen comeback kauden aikana ja hänen kädenjälkensä näkyy toivottavasti vielä monta vuotta seuran toiminnassa. Suuri ja mahtava KIITOS Jockelle kaudesta 2011 ja seuran uudelleen käynnistämisestä. Toivottavasti vielä joku päivä Big-E tekee comebackin Sun Cityyn!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti