4.10.2011

Back In School


Sun Cityn pelaajille annettiin loistava mahdollisuus esitellä lajia innokkaille oppilaille Hangö Högstadiumin liikuntatunneilla. Ensimmäisen tunnin (28.9) oppilaina olivat 9-luokan tytöt, jotka saivat ensimmäisen todellisen tuntuman lajiin ja innostusta tuntui riittävän. He saivat kokeilla pallon heittämistä, vastaanottamista sekä hieman rymistellä varusteet päällä. Sun Cityn pelaajat hoitivat tehtävän kunnialla ja tyttöjen mielestä tunti oli ollut erittäin mielenkiintoinen.

Toinen tilaisuus oli maanantai 3.10 ja vuorossa oli saman koulun 9-luokan ryhmä, jossa oli sekä poikia että tyttöjä. Tunti vedettiin samalla konseptilla ja mukana ollut dummykin sain kovaa kyytiä. Tästäkin tunnista tuli hyvää palautetta eli oppilaat tykkäsivät.

Nämä tilaisuudet ovat hyvä alku junioritoiminnan startille ja tästä lähdetäänkin vauhdilla eteenpäin. 15.10 järjestetään Junior Hard Knocks tapahtuma, joka on avoin lajin kokeilutilaisuus junioreille. Tavoitteena on koota joukkue 14-18 vuotiasta junioreista, mutta Junior Hard Knocksiin ovat myös nuoremmatkin pelaajat tervetulleita kokeilemaan. Junior Hard Knockseista tulee lisätietoja sivuille aivan lähipäivinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti