15.8.2011

Ystävyysottelu vs. Salon Scorpions


Jenkkifutiskausi loppui liian aikaisin Sun Cityn osalta johtuen II-divisioonan sarjasysteemistä, jossa pelit pelataan yhtä-aikaisesti Vaahteranliigan kanssa. Tietenkin paremmilla peliesityksillä kausi olisi jatkunut jatkosarjassa mutta ehkä sitten ensi vuonna?

Sun City pelaa ystävyysottelun Salon Scorpionseja vastaan Salon Urheilupuistossa 10.9 klo 14:00 alkaen. Ottelusta tulee mielenkiintoinen tapahtuma, kun Sun Cityn joukkue pelasi uuden tulemisen ensimmäiset downit juuri Saloa vastaan ja silloin Salolaiset opettivat keltanokille mitä jenkkifutis oikeasti on. Ensimmäisen harjoituspelin Scorpions voitti selvästi, joten Sun City haluaa näyttää että kehitystä on tapahtunut. Ottelussa päästään myös peluuttamaan kesän aikana mukaan tulleita pelureita, jotka eivät vielä kaudella ehtineet mukaan.

Paperilla Sun Cityn kausi sujui paremmin kuin Salolla, mutta Scorpions pelasi äärimmäisen kovassa lohkossa, jossa saavuttivat vain yhden voiton kauden aikana. Salon joukkue kärsi myös paljon loukkaantumisista kauden aikana, ja loppukaudesta heidän molemmat pelinrakentajat olivat loukkaantuneita, joten sekin vaikutti paljon kauden kulkuun.

Lähde ihmeessä Saloon jatkamaan jenkkifutis kautta ja kannustamaan Sun City voittoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti