11.7.2011

Sun City - Wolverines II 7-6 (7-0)

Sun Cityn kauden toinen puolisko jatkui 9.7 kotiottelulla Helsinki Wolverines II:sta vastaan. Joukkue pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa juuri Wolverinesiä vastaan ja silloin hävisi niukasti yhdellä maalilla ja tämä tappio harmitti vieläkin. Tästä johtuen ottelu sai harjoituksissa lempinimen "PAYBACK TIME", ja sillä teemalla saatiin aikaiseksi hieno treeniviikko, joka huipentui tähän jännittävään otteluun. Yleisöä paahtavan aurinkoiselle Rukki Arenalle saapui noin 150 henkilöä, joka on ihan kelpo lukema kun kilpailevia tapahtumia sattui samalla päivälle useampia.

Ottelussa Sun City sai aloittaa hyökkäysjoukkueella ja sen peli lähti rullaamaan mukavasti heti ensimmäistä downista lähtien. Palloa vietiin määrätietoisesti eteenpäin kohti maalia, ja ensimmäinen maalipaikka annettiin Jari Kärkkäiselle joka ei maalialueella saanut pelinrakentaja Sebastian Berntssonin hyvää 20 yardin heittoa kiinni. Pallon saatiin kuitenkin vietyä aivan maalilinjan tuntumaan juoksupelien avulla, josta Sebastian Berntsson viimeisteli touchdownin. Tulostaululle päivitettiin 7-0 Berntsson vielä potkaistessa onnistuneen lisäpisteen.

Toisella ja kolmannella neljänneksellä molemmat joukkueet yrittivät kovasti tehdä maaleja, mutta molempien joukkueiden puolustus pelasi erittäin tarkasti ja maaleja ei syntynyt.

Viimeisellä neljännekselle Wolverines takaa-ajo jatkui edelleen tiukkana ja kotijoukkue kävi jo jäätymisen partaalla lahjoittaen vastustajalle loistavan kenttäaseman epäonnistuneen punttiyrityksen seurauksena. Sun Cityn valmennusjohto hankki vielä 15 yardin rangaistuksen tuomarityöskentelyn kommentoinnista, jonka avulla vastustaja päästettiin jo aivan maalin tuntumaan. Wolverines runnoi kuitenkin pallon maalialueelle juoksupelillään ja tilanne kaventui 7-6:een. Helsinkiläisjoukkue lähti hakemaan johtoasemaa lisäpisteyrityksessään, mutta se yritys tyssäsi Sun Cityn kokeneen puolustajan Juha Pekkarisen taklaukseen. Wolverines pääsi vielä loppuminuuteilla yrittämään maalintekoa, mutta kotijoukkueen Marko Heikkinen pakotti Wolverinerin pelinrakentajan rähmäänmään pallon ja nappasi sen vielä itselleen. Sun City kulutti hyökkäysvuorollaan pelinajan loppuun asti ja tuomarin puhaltaessa pillin alkoivat Sun Cityn voitonjuhlat kauden toisen voiton kunniaksi.

Sun City päätti hienon harjoitusviikon siihen mitä oli luvannutkin, eli ensimmäisestä ottelusta jääneet "kalavelat" maksettiin tiukimmalla mahdollisella marginaalilla. Sun City esitti kauden parasta joukkuepeliään, ja virheiden määrää saatiin vähennettyä huomattavasti, vaikka vastassa oli erittäin kokenut ja hyvä joukkue. Koko Sun Cityn joukkueen mielestä juuri Wolverines on etelälohkon "mukavin" vastustaja, koska he pelaajat reilua jenkkifutista kovalla asenteella. Ottelussa ei juurikaan rumia koiruuksia esitelty ja tuomarit rankaisivat molempia joukkueita kaikista virheistä, joten keltaisia lippuja lensi kentälle tiuhaan tahtiin.

Parhaina pelaajina Sun Cityn pääsponsorin lahjoittaman Jigwobbler uistintaulun ja aidon Jigwobbler uistimen kuittasivat RB Jesse Jalo Wolverinestä ja LB Marko Heikkinen Sun Citystä. (www.jigwobbler.com)

Kuvia ottelusta löytyy jälleen mainolta Touchdown.fi sivustolta.
-->Touchdown.fi kuvagalleria

Sun Cityn kausi jatkuu ensi lauantaina 16.7 klo 15:00 ja silloin vastaan asettuu East City Giants, joka antoi Sun Citylle todellisen selkäsaunan edellisessä ottelussa joka päättyi lukemin 46 - 12. Tästäkin ottelusta on kalavelkoja maksettavana ja tulemme näyttämään ECG:lle aivan eri peliä kuin edellisessä kohtaamisessa. Ottelu pelataan tuttuun tapaan Sun Cityn aina aurinkoisella Rukki Areenalla, jonne toivottavasti saapuu jälleen kerran paljon kovaäänistä yleisöä. 


Vanhoille Sun City pelaajille on järjestetty tapaaminen ottelun yhteyteen ja ottelun jälkeen on tarkoitus muistella vanhoja yhdessä uuden joukkueen kanssa. Lisätietoja tästä tapahtumasta saa joukkeen valmennukselta vaikka sähköpostitse suncityhanko@gmail.com!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti