26.7.2011

Sipoon turpakeikka

Sun Cityn kausi jatkui 23.7 ottelulla Sipoo Bulldogsia vastaan, joka oli lohkon kärkijoukkue puhtaalla pelillä. Ottelu pelattiin kesäisen kuumassa kelissä ja ottelusta jäikin mieleen vain todellinen selkäsauna. Bulldogs aloitti saunapäivän erittäin vahvasti ja teki maalin heti ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Sun Cityn joukkue ei saanut itseään hereille millään ja Sipoon jatkoi jyräämistään ja puoliajalla tilanne oli jo 40-0 Bulldogsin hyväksi. Sun City ei pystynyt muuttamaan käsikirjoitusta toisellakaan puoliajalla ja lopputulokseksi kirjoitettiin Sun Cityn historian rumimmat tappiolukemat 74-0 (40-0).

Lopputulosta on turha selitellä sen enempää kun ottelussa epäonnistuttiin kaikessa mahdollisessa ja vastustaja näytti miksi se johtaa sarjaa puhtaalla pelillään. Huono treeniviikko ja siitä johtunut huono latautuminen heijaistui pelikentälle ja tuloksena siitä on tämä todellinen pannukakku.

Kausi jatkuu ensi lauantaina Tallinnassa, ja silloin on kasvojenpesun aika. Jokainen pelaaja sekä valmentaja on varmasti miettinyt omaa panostaan edellisessä ottelussa ja haluaa näyttää viimeisessä ottelussa oikeaa osaamistaan. Vastuksena Tallinna tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppo, mutta siinä ottelussa Sun City ei tule antautumaan missään vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti