9.5.2011

Valmentajien työnjako kaudella 2011

Sun Cityn hallitus on nimittänyt päävalmentajaksi (Head Coach) Jan Österlundin.  Jan on pitkän linjan Sun City mies ja omaa laajan kokemuksen sekä pelikentiltä että valmennuksesta. 

Janin CV lyhennettynä:
Pelaajaura Sun Cityssä vuosina 1988 - 1994 keskushyökkääjänä sekä puolustuksen tukimiehenä. Österlund on valmentanut eri joukkueita vuodesta 1998 lähtien mm. Sun City Naisjoukkuetta, Sun City B-junioreita, Helsinki Roosters Naisjoukkuetta, Helsinki Roosters A-junioreita sekä vuoden Suomen nuorten lippupallomaajoukkuetta.Jan Österlundin apuna toimii avustavana päävalmentaja sekä joukkueen johtajana (Assistant Head Coach\GM) Joakim Eriksson. Jocke on pelannut Sun Cityssä B-junioreissa sekä miesten joukkueessa 90-luvun alkupuolella. Jockella on myös vankka valmentajakokemus mm. salibandyn parista.

Hyökkäyksen koordinaattorina toimii Tony Andersson. Tony on Sun Cityn entinen kovaluinen runningback ja omaa myös laajan kokemuksen kamppailulajien piiristä.


Puolustuksen koordinaattorina toimii Jari Nippala, joka omaa laajan kokemuksen pelikentiltä mm. Sun Cityn sekä Tampereen Rocks:in joukkueista.


Linjan valmentajina toimivat Björn Granqvist sekä Harri Kosonen. 


Björn Granqvist

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti