12.5.2011

Päävalmentajan otteluennakko

Wolverines II - Hanko Sun City
La 14.5 klo 13:00
Helsinki Velodromi


Sun City on pitkän tauon jälkeen palannut pelikentille. Seura on tehnyt todella ison työn hyvin lyhyessä ajassa saadakseen joukkueen valmiiksi ensimmäiseen sarjaotteluunsa. Taustatyötä on tehty usean henkilön toimesta valtavasti. Joukkue on saatu kasaan viiden kuukauden kovan työn ja usean try-out tilaisuuden jälkeen. Sun Cityllä on erityisen hyvä ja kokenut valmennusryhmä, jossa vastuunjako on saatu selkeäksi. Toivon tämän näkyvän myös joukkueen kehittymisessä. Sun City on toimintasuunnitelmassaan painottanut hyvän laadukkaan valmennuksen arvoa toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Hyvä valmennus on parasta mitä urheiluseura voi tarjota lajin pariin tuleville harrastajille. Seuran nimittäessä minut päävalmentajaksi minulle on myös annettu vastuu valmennuksen laadusta ja tämän suunnitelmallisuudesta.

Suunnitelmallisuus tulee seurassa näkymään siinä, että jokainen harjoite on dokumentoitu, niiden toteutus on ohjeistettu, yksittäisen harjoitukset suunnitellaan etukäteen, joiden pohjana on viikkosuunnitelmat sekä pidemmän ajan harjoitussuunitelmat. Tämä kokonaisuus dokumentoidaan siten että nämä palvelevat tuleviin kausiin valmistautuessa. Tällä tavoin pystymme kehittymään toiminnassamme ja tarjomaan laadullisesti aina vain parempaa pelaajille. Käynnistyvä ottelukausi tulee olemaan oppimisen kausi. Nyt Sun City oppii olemaan ja pelaamaan kuin joukkue. Haluan että opimme voittamaan ja opimme tekemään paljon työtä voittojemme eteen. On todennäköistä että meidän tulee myös oppia sietämään häviämistä. Mitään emme tule saamaan ilmaiseksi.

Viikonlopun ottelu Helsinki Wolverines II joukkuetta vastaan on uudelle joukkueelle iso koettelemus. Nyt on tosi kyseessä. Pahimman jännityksen pääsimme purkamaan harjoitusottelussa Salo Scorpionsia vastaan Lohjan Kisakalliossa. Tuon ottelun tuoman hyvän tunteen haluamme siirtää tähän Wolverines otteluun. Lähdemme ensimmäiseeen sarjapeliin siitä mihin jäimme. Tuossa harjoitusottelussa ensimmäinen puoliaika meni täydellisenä vastaantulijana häviten reilusti kokeneelle vastustajallemme. Tämä meni täysin kokemattomuuden ja jännityksen piikkiin. Toisella puoliajalla teimme jo sen mitä emme osanneet odottaa näin aikaisin tapahtuvan - puolustus syttyi pelaamaan kuin kokeneen joukkueen puolustus. Hyökkäyksellä kesti aina viimeiseen neljänteen asti syttyä, mutta sitten peli olikin iloista katsottavaa ja seuran ensimmäinen maali vuosikymmeneen oli tosiasia. Potkupelit olivat koko ottelun ajan todella hyvällä mallilla. Mutta, olleellista on että voitimme viimeisen puoliajan 8-6! Tällä joukkueella on kyky ja taito voittaa. Nyt tämä taito pitää viedä Wolverines peliin. Tämä on se mistä haluan joukkeemme jatkavan lauantaina Wolverines pelissä Helsingin Velodromilla. Sun City lähtee hakemaan voittoa - se on enää tahdosta kiinni!

Tästä  homma lähti käyntiin 23.10.2010
Hard Knocks I osallistujat, joista noin puolet rosterissa kauden alkaessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti