30.5.2011

Jenkkifutis palaa aurinkokaupunkiin

Sunnuntaina 5.6 armon vuonna 2011 kello 16.00 iskevät yhteen Sun City Hanko ja Sipoo Bulldogs. Ottelun odotusarvot ovat stratosfäärissä, viimeiksi näitä pelejä pelattiin Hangossa kesällä 1995. Joukkueen toiminta on kiinnostanut laajasti ja esim. ottelun facebook-tapahtuma keräsi yli 150 osaanottajaa parissa päivässä. Kaikki merkit viittaavat siihen että tämä ottelu on kauden urheilutapahtuma Hangossa.

Järjestelyt joukkueen ensimmäistä kotiottelua varten ovat loppusuoralla. Haluamme tarjota katsojille arvoisen ottelutapahtuman ja tähän eteen on nähty vaivaa. Katsojat saavat käteensä 20 sivuisen tietopaketin joukkueesta ja lajista, lisäksi paikalla on kokenut kuuluttaja joka opastaa katsojat amerikkalaisen jalkapallon ihmeelliseen maailmaan. Joten paikalle voi saapua vaikka lajitietoa ei olekaan.

Vierasjoukkue Sipoo Bulldogs on kakkosdivisioonan 3 lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Mutta sarja on vasta alussa joten sijoitukset ei ole vielä taputeltu. Viime kierroksella Bulldogs voitti Wolverines II:en 10-6 tiukan taistelun jälkeen ja ECG otti Tallinnassa jatkoaikavoiton 10-6. Joten kaikki merkit viittavat siihen että lohkosta tulee erittäin tasainen. Sipoolaiset ovat kuitenkin paljon kokeneempi ja aavistuksen taitavampi joukkue kuin hankolaisryhmä. Sun Cityn pelaajien kokemus ja taidot karttuvat kuitenkin jokaisen harjoituskerran yhteydessä ja niitä harjoituskertoja onkin tällä viikolla neljä. Kova on haaste hankolaisilla mutta pallo on pyöreä. Eiku, soikeahan se on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti