27.4.2011

Harjoituspeli Sun City - Salo Scorpions 26.4.2011

Sun City pelasi harjoituspelin Salon Scorpionseja vastaan Lohjan kisakallion tekonurmella 26.4.2011. Ottelu oli Sun Cityn ensimmäinen peli 15 vuoteen ja ensimmäinen oikea jalkapallopeli uudelle Sun Cityn joukkueelle. Lopputulos oli Salon hyväksi 35-8, mutta Sun Cityn peli parani koko ajan pelin edetessä.

Ensimmäinen puoliaika oli vahvaa Salon dominointia ja Sun Cityn pelaajat saivat aitiopaikalta seurata miten palloa viedään eteenpäin ja maaleja tehdään. Erikoisjoukkuepelaaminen (kickoff, palautus ja punt) onnistui kuitenkin yllättävän hyvin harjoitusmäärään verrattuna ja puolustus paransi otteitaan kokoajan.

Sun Cityn hyökkäyspeli alkoi toimimaan paremmin viimeisellä neljänneksellä ja pallo saatiin muutaman heittopelin turvin lähelle maalia. Ensimmäinen maalikin oli syntyä heittopelin turvia kun QB Sebastian "Basti" Berntsson heitti pallon maalialueella vapaana olleelle laitahyökkääjä Joakim "Bocken" Backmanille, mutta sillä kertaa pallo meni hieman sormien ohi. Joukkue osoitti kuitenkin määrätietoisuutta ja raivasi tilaa juoksupelissä RB Matias Söderblomille, joka runnoi pallon väkisin maaliin ja Sun City ensimmäinen maali oli tosiasia. Lisäpisteessä otettiin vielä 2 pistettä kun hyvin tsempannut QB Berntsson heitti pallon laitahyökkääjä Christoffer "Limpan" Lindbergille, joka oli vapaana maalialueella.

Harjoitusottelusta jäi joukkueelle hyvä fiilis ja huomattiin että ollaan menty jälleen hieman eteenpäin hommassa. Suurin osa Sun Cityn pelaajista pelasi elämänsä ensimmäisen pelinsä ja kentällä oli myös pelaajia jotka ovat harrastaneet lajia noin kuukauden ja myös he selvisivät kunnialla tehtävästään. Paljon on tekemistä vielä mutta joukkue on nyt saanut tulikasteensa ja on valmiina antamaan hyvän vastuksen II divisioonan vastustajille.


Coach Österlund kertoo viime hetken neuvoja ennen pelin alkua

Ottelun avauspotkun suoritti Sun City, potkaisijana Joakim Backman, ottelun ensimmäisen taklauksen suoritti  Matias Söderblom.


Maalintekijä RB Matte Söderblom tuulettaa pelin jälkeen

WR Limpan Lindberg teki 2 pisteen arvoisen lisäpisteen

>>> Myös liiton sivuilla huomioitiin Sun Cityn harjoitusottelu

1 kommentti:

  1. De var en liten juttu om matchen i västis :
    http://www.vastranyland.fi/sport/f%C3%B6rsta_matchen_p%C3%A5_femton_%C3%A5r_f%C3%B6r_sun_city_2444340.html

    VastaaPoista